Can Öncü’den Çifte Podyum! Milli Sporcumuz Macaristan’da Parladı
2026 Dünya Supersport Şampiyonası’nın 4. ayağı Macaristan’daki Balaton Park pistinde tamamlandı. Hafta sonu boyunca yüksek tempoya sahne olan yarışlarda milli sporcumuz Can Öncü, istikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.
Pata Yamaha Ten Kate takımıyla mücadele eden Can Öncü, dünkü üçüncülüğünün ardından bugünkü yarışta da ikinci sıraya yükselerek çifte podyum yapmayı başardı. Milli sporcumuz böylece üst üste üçüncü kez podyuma çıkarak şampiyonadaki formunu bir kez daha kanıtladı.
Yarışı Albert Arenas kazanırken, Garcia üçüncü sırada finiş gördü. Böylece podyum tamamen Yamaha sürücülerinden oluştu.
Öte yandan dünün kazananı Valentin Debise, yarışın ilk turunda yaşadığı mekanik sorun nedeniyle mücadeleyi tamamlayamadı ve puan alamadan hafta sonunu kapattı.
Milli sporcumuz Can Öncü’nün bu başarılı performansı, sezonun geri kalanı için umut verirken, şampiyonluk mücadelesinde iddiasını güçlendirdi.










Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!