Kategori: MotoGP

Marc Marquez: “Motosiklet Şampiyonluk İçin Hazır, Benim Daha Fazlasını Bulmam Gerek!”

Şampiyonluk Mesajı Verdi

Marc Márquez, Fransa GP öncesinde yaptığı açıklamalarda Ducati’nin şampiyonluk seviyesinde bir motosiklete sahip olduğunu söyledi. İspanyol pilot, asıl gelişmesi gereken tarafın artık kendisi olduğunu vurguladı.

Sezonun ilk bölümünde güçlü performanslar göstermesine rağmen hâlâ eksik noktaları olduğunu belirten Márquez, motosikletin potansiyeline tamamen ulaşamadığını düşünüyor.

“Motor Şampiyonluk İçin Yeterli”

Marc Márquez, Ducati’nin mevcut seviyesine olan güvenini açık sözlerle dile getirdi:

“Motosiklet şampiyonluk için savaşabilecek seviyede. Şimdi benim nasıl daha fazlasını çıkaracağımı bulmam gerekiyor,” dedi.

Bu açıklama, İspanyol sürücünün motosikletten memnun olduğunu ancak kendi sürüşünü daha ileri taşımaya çalıştığını gösteriyor.

Hedef: Daha İstikrarlı Olmak

Márquez, özellikle hata oranını azaltmaya odaklandığını ifade etti. Sezon içinde hız açısından güçlü hissettiğini ancak bazı yarışlarda yapılan küçük hataların büyük sonuçlar doğurduğunu söyledi.

Tecrübeli sürücü, şampiyonluk mücadelesinde istikrarın en kritik nokta olduğunu vurguladı.

Ducati ile Uyum Artıyor

İspanyol pilot, Ducati’ye adaptasyon sürecinin giderek daha iyi hale geldiğini de belirtti. Özellikle frenleme ve motosikletin limitlerini anlama konusunda önemli ilerleme kaydettiklerini ifade etti.

Takımla olan iletişimin de her yarış sonunda daha güçlü hale geldiğini söyledi.

Le Mans Öncesi Temkinli Yaklaşım

Fransa GP öncesinde beklentileri kontrollü tutan Márquez, hafta sonuna adım adım yaklaşmak istediklerini belirtti.

Le Mans’ın hata affetmeyen bir pist olduğunu söyleyen İspanyol sürücü, yarış temposunun belirleyici olacağını düşünüyor.

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!